Musiikkiala palkitsi omiaan Musiikki & Media -tapahtumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikki & Media -ammattilaistapahtuman juhlava Industry Awards -gaala palkitsi lauantai-iltana alan parhaat toimijat. 22. kerran järjestettyyn Musiikki & Mediaan osallistui yli 700 alan ammattilaista. Viidettä kertaa juhlitussa kaupunkifestivaali Lost in Musicissa esiintyi 90 tuttua ja tuoretta nimeä.

Vuoden radiopersoonaksi valittiin Veli Kauppinen, radioksi Radio Helsinki, konserttisaliksi Tampere-talo, manageriksi Virpi Immonen ja tiedottajaksi Taija Holm, ohjelmatoimistoksi J. Karppanen Oy, ohjelmamyyjäksi Live Nationin Elina Orma, ohjelma- tai musiikkipäälliköksi Mikko Koivusipilä.

Vuoden tapahtumana palkittiin Flow Festival ja Vuoden digitaalisena musiikkipalveluna iTunes.Asko Kallonen valittiin Vuoden A&R-henkilönä. Vuoden levy-yhtiö oli Warner Music Finland. Lisäksi Vuoden promoottori-palkinnon, eli niin sanotun Juhani Merimaa -palkinnon, sai tuttuun tapaan Juhani Merimaa.