BB-asukkaita hemmotellaan – Stefan pettyi jälleen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa viikkotehtävä odottaa vielä käynnistymistään, ellei hetki sitten paljastettu hemmottelu ole sellainen. Asukkaat saivat nimittäin käyttöönsä solariumin, jossa he saavat maata päivittäin silloin kun suihkusta tulee kuumaa vettä.

Talon vanhin ja isokokoisin asukas BB-Stefan on joutunut kokonsa johdosta jättämään väliin monia talon tehtäviä, ja tälläkin kerralla hän jää ulkopuolelle. Mies kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa häneltä kiellettiin solariumin käyttäminen. Stefan kertoi asiasta palatessaan asukkaiden pariin.

– Muistutus.Ttässä pitää aina olla ainakin yksi ihminen vieressä koko ajan juttelemassa. Olen liian iso enkä saa mennä tonne, Stefan totesi solariumin vieressä.

Ensimmäisenä solariumiin suuntasi BB-Ben, joka ilmoitti eilen suorassa häätölähetyksessä haluavansa näyttää ruotsalaiselta. Toisena jonossa oli heti BB-Suvi, joka ilmoitti menevänsä solariumiin yläosattomissa. Ben ei sen sijaan suostunut menemään alastomana.