BB-televisiolähetys rajua materiaalia: ”Kutittaako peräaukkoasi?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi tänään viikkotehtävä, jossa asukkaat joutuvat tekemään päivittäin televisiolähetystä. Heidän tuli kehittää lähetykselleen ensin hetkinen-tunnus ja muita lähetykselle tärkeitä elementtejä. Lopulta vuorossa oli tehtävien jakaminen ja roolihahmojen keksiminen.

Säämieheksi pestattiin BB-Stefan. Uutisankkureina taas debytoivat BB-Mikael Schwarzenegger ja BB-Siv Anita Schiffer. Lastenohjelmaa tekivät BB-Ben ja BB-Matti. BB-Sebastian pääsi puolestaan elementtiinsä, kun hän esiintyi Medicin Man -nimisenä tohtorina. Esittelyssä olivat tänään erilaiset pillerit.

– Hei, olen Medicin Man. Kutittaako peräaukkoasi? Siihen meillä on tämä ruskea pilleri. Trust me, i am a professional. Tuoksuuko emättimesi pahalta? Ota tämä punainen pilleri ja emättimesi tuoksuu hyvältä. Lopuksi jos jäät koukuun näihin Medicin Manin pillereihin, ota tämä pilleri niin pääset siitä eroon. Sairaan hyvää jatkoa, Medicin Man totesi omassa ohjelmassaan.