Idols-Ilpo Kaikkonen julkaisee uutta musiikkia: ”Jännittää ihan törkeesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmässä Idols-kilpailussa yleisön hurmannut Ilpo Kaikkonen palaa uuden musiikin kera. Kaikkonen vakuutti yleisön ja tuomarit itsevarmalla rock-asenteellaan sekä tulkinnoillaan kappaleista Who Knew sekä Billie Jean.

Ilpo Kaikkosen & Aurinkokunnan single Hetken vielä nuori on muun muassa Haloo Helsingin ja Petran kanssa aiemmin työskennelleen Erno Laitisen tuottama. Kappale on Ilpon ja Tom Aeion sanoittama. Single julkaistaan 24. lokakuuta.

– En halunnut julkaista musaa tai vetää keikkaa pelkästään omalla nimellä, koska bändissä ja taustajoukoissa on paljon muitakin tyyppejä. Halusin korostaa yhteisöllisyyttä, ja Aurinkokunnan pormestarina olen sitä mieltä, että jokainen joka tekee hyvää bändin ja musan eteen lasketaan Aurinkokuntalaiseksi. Nimenä Aurinkokunta myös kuvastaa musaa ja antaa positiivisia viboja, Kaikkonen kommentoi.

– Pelottaa ja jännittää ihan törkeesti julkaisu. On kuitenkin toisaalta tosi helpottunut olo, nyt pääsee näkemään puolen vuoden työn tuloksen. Tätä on odotettu, Ilpo kertoi tunnelmista singlen julkaisupäivän aattona.