Jennifer Lopez murtui itkuun kesken keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinolaulajatar Jennifer Lopez erosi taannoin miehestään Marc Anthonysta seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Sittemmin hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä näyttelijäkomistukseen. Jennifer ja Bradley Cooper on nimittäin bongattu useammankin kerran treffeillä.

42-vuotias Jennifer Lopez on nyt joutunut tukalaan tilanteeseen kesken keikkansa. Hän oli esiintymässä Mohegan Sun Arenalla, kun hän kertoi yleisölle I You Had My Love -kappaleensa olevan ensimmäinen rakkaudesta kirjoittamansa kappale. Kappaleen tunnelataus oli kuitenkin liikaa, sillä sen jälkeen laulaja purskahti itkuun. Lopez sai korjattua tilanteen nopeasti ja keikka jatkui pian normaalisti, Daily Mail uutisoi.

Jennifer Lopezin ja Marc Anthonyn avioeron syyksi epäiltiin 42-vuotiaan Lopezin ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Latinokaunottareen yhdistetty näyttelijäkomistus Bradley Cooper on seurustellut aiemmin muun muuassa Renee Zellwegerin kanssa. Äskettäin näyttelijä yhdistettiin Hollywood-kaunotar Olivia Wildeen, joten pieni piiri pyörii.