Julkkisnaiset ilman rintaliivejä kireissä topeissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Hollywoodissa on yleistynyt trendi, jossa julkkiskaunottaret jättävät rintaliivinsä kotiin myös muulloin kuin iltapukuun pukeutuessaan. Viileät kelit paljastavat usein aukottomasti, että kireän paidan tai topin alla ei ole muita vaatekappaleita.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut yhteen muhkean kattauksen paparazzikuvia, joissa Hollywoodin suosituimpiin lukeutuvat naiset nähdään ilman rintaliivejä ja niin sanotusti pitkät päällä. Tässä lienee yksi sellainen pukeutumistrendi, jota vastaan miehillä tuskin on mitään sanottavaa.

Mukana galleriassa ovat muiden muassa Jessica Alba, Katie Holmes, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Katie Price, Charlize Theron, Natalie Portman, Katherine Heigl, Lindsay Lohan sekä Victoria Beckham silloin kun hänellä oli vielä silikonirinnat.