Tampereelle uusi festivaali Love Music Festival

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle kohoaa ensi kesänä uusi kesätapahtuma Love Music Festival. Tapahtuma kokoaa yhteen kotimaisen konemusiikin ja housen kärkinimet, mielenkiintoiset indierock-artistit sekä ulkomaalaiset suosikit.

Love Music Festival järjestetään Pyynikin kaupunginosassa ja sen ensimmäisen artistikiinnitykset julkistetaan helmikuussa. Tapahtuman järjestävän Loud n’ Live Promotionsin promoottori Kalle Keskinen odottaa innolla uutta tapahtumaa.

– Yhdistämme musiikin, runsaan ravintolatarjonnan ja viihtyisän ympäristön helposti lähestyttäväksi kohtaamispaikaksi, jossa yleisö voi nauttia festivaalitunnelmasta aamupäivästä myöhään yöhön, Keskinen kertoo.

– Jo ensimmäisenä vuonna estradille kapuaa yhteensä nelisenkymmentä artistia, joten mistään pienestä tapahtumasta ei ole kysymys, festivaalin tuotantopäällikkö Mölli Mäkinen lisää.