Naisjoukkio pieksi realitysiskokset sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa huippusuosioon noussut The Only Way Is Essex -realitysarja nähdään nykyisin myös Suomessa Glamourelämää Essexissä -nimellä. Nyt kaksi sarjan kaunotarta, siskokset Sam ja Billie Faiers, on hakattu sairaalakuntoon Lontoossa.

Kymmenen naisen joukkio hyökkäsi siskosten kimppuunsa Jet Black -klubilla Lontoossa. Rikosoikeudellisesti kyseessä on törkeä ryöstö, koska 20-vuotiaan Billien arvokas käsilaukku sisältöineen varastettiin pahoinpitelijöiden toimesta yökerhon tanssilattialla sattuneessa ensimmäisessä iskussa. Myöhemmin tapaus sai jatkoa klubin edustalla, jossa realityneitokaiset hakattiin rajusti. Tekijät olivat samoja.

Naisjoukkio esimerkiksi potki Samia useita kertoja päähän siten, että tämä menetti tajuntansa. Molemmat siskokset kiidätettiin sairaalaan, jossa Samia tutkittiin myös aivovaurion pelossa. Molemmat saivat lisäksi runsaasti ruhjeita ja paljon verta vuotavia haavoja. Silminnäkijöiden mukaan myös yksi mies iski Samia nyrkillä ennen kuin järjestysmies ehti väliin. Poliisi tutkii tapausta.