Tässäkö maailman epäonnisin lottokuponki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime aikoina nähty ennätyssuuria lottopotteja, mutta ulkomaisen jättipotteihin verrattuna suomalaiset lottopotit ovat kuin kahvirahaa. Nyt verkossa on julkaistu kuva poikkeuksellisen epäonnisesta lottokupongista, jonka numeroista kaikki ovat viereisiä oikeisiin numeroihin verrattuna.

EuroMillions -lottoarvonta järjestettiin viime viikon perjantaina, mutta tällä kertaa päävoitto meni sivu suun.

Kuva: Arbroath.blogspot.com

Suomessa pelattiin 1. lokakuuta kaikkien aikojen ylivoimaisesti suurin jättipotti lotossa. Jaossa oli nimittäin kymmenen miljoonaa euroa. Monissa muissa maissa lottojen päävoitot ovat valtavan suuria Suomeen verrattuna, sillä esimerkiksi vuonna 2010 Italian SuperEnalotto-pelissä oli jaossa 155,8 miljoonaa euroa.