Top Gearin The Stig petti vaimoaan puolta nuoremman tytön kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä mystisen kuljettajansa The Stigin henkilöllisyyden takia. Nyt yksi Stig-hahmoista on pettänyt vaimoaan itseään puolta nuoremman kaunottaren kanssa.

47-vuotias The Stig, jonka nimeä ei ole paljastettu, on The Sunday Mirror -lehden mukaan ollut jo puolen vuoden ajan avioliiton ulkopuolisessa suhteessa 23-vuotiaan tumman kaunottaren kanssa. Tyttö on kilpa-ajaja Annalese Ferrari, jonka The Stig tapasi ensin verkossa.

Lehden mukaan suhde päättyi, kun Annalese sai tietää ettei mies ollutkaan eronnut vaimostaan, kuten hänelle oli väittänyt. Suhteen aikana The Stig ja Annalese Ferrari ehtivät matkustella ympäri maailmaa ja Annalese poseerasi myös Stigin kuuluisissa ajohaalareissa. Pari vietti reissuillaan myös vauhdikkaita öitä hotelleissa. Ferrari paljasti itse suhteensa lehdistölle. The Stig on kiistänyt väitteet, mutta asiaa mutkistaa se, että hänen henkilöllisyytensä pidetään tiiviisti salassa.

Keväällä Meksikon suurlähetystö esitti ohjelman tekijätiimille ja BBC-kanavalle virallisen vaatimuksen anteeksipyynnöstä, koska ohjelman juontajat esittivät autoesittelyn siivellä alatyylisiä väittämiä meksikolaisista. BBC pyysi anteeksi, mutta se ei riittänyt, sillä suurlähettiläs vaatii kansainvälistä tutkintaa ja koko ohjelman kieltämistä. Hänen mukaansa ohjelman tulee vastata tekosistaan oikeudessa. Samalla Meksikon radio on asettanut BBC:n boikottiin.

Skandaali sai alkunsa, kun juontajakolmikko totesi meksikolaisten autojen olevan meksikolaisten ihmisten tavoin laiskoja, ylipainoisia, vastuuttomia ja ilmavaivaisia örkkejä, jotka nojailevat aitoihin ja nukkuvat, ja näyttävät reikäisen huovan peittämältä kaktukselta.