Amerikkalaistähti perui Suomen keikan – Wiz Khalifalle uusi lämppäri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti Wiz Khalifan Helsingin The Circuksessa 23. marraskuuta järjestettävän konsertin ohjelmistoon on tullut muutoksia, kun illan lämmittelijäksi kiinnitetty YelaWolf joutuu studiokiireiden vuoksi perumaan kaikki tulevat Pohjoismaiden keikkansa.

Korvaaviksi esiintyjiksi ovat vahvistuneet aikaisemminkin Wiz Khalifan kanssa yhteistyötä tehnyt yhdysvaltalainen Chevy Woods sekä englanninkielisen suomirapin kiinnostavimpiin uusiin nimiin lukeutuva Noah Kin. Artistin edustajat ja konsertin järjestäjä pahoittelevat tapahtunutta.

Hyvityksenä lipun ostaneet voivat valita kahdesta hyvitysvaihtoehdosta. Lipun voi joko vaihtaa Tiketin Helsingin toimipisteessä kahteen uuteen konserttilippuun tai lipusta hyvitetään 14 euroa The Circuksen ovella keikkailtana. Jatkossa konsertin liput maksavat 35 euroa.