Jessica Simpson paljasti kohutun vatsansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Etenkin tähden pyöristyvää vatsanseutua on spekuloitu kiivaasti viihdelehdissä ja arvailut osoittautuivatkin oikeiksi.

Laulajakaunotar nimittäin odottaa esikoislastaan kihlattunsa Eric Johnsonin kanssa. Simpson piti raskautensa pitkään salassa ja myönsi huhut vasta muutama päivä sitten OK!-lehdelle. Tuoreimpien kuvien perusteella tähti ei enää salailekaan pitkälle edennyttä raskauttaan, sillä hän paljasti paisuneen vauvamahansa kuvaajille Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä.

Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten. Nykyyän Simpson on kihloissa futispelaaja Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta kihlautui viime talvena ja heidän on uutisoitu astelevan alttarille marraskuussa.