Layla Kayleighin rintavako kerää rahaa eläimille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo pitkään julkkiksia kampanjoissaan. Tähän mennessä muiden muassa turkisten ja eläinkokeiden vastaisissa julisteissa ovat poseeranneet esimerkiksi Natasja Vermeer, Alicia Silverstone, Eva Mendes ja viime vuonna myös englantilainen televisiojuontaja Layla Kayleigh.

Layla Kayleigh poseerasi eläimelliseen tyyliin pelkissä alusvaatteissa ja muistutti kuinka paljon eläimiä kuolee vuosittain eläinkokeissa. Nyt Layla Kayleigh on tehnyt jälleen hyvää, kun neitokainen on esiintynyt Yhdysvalloissa antavassa asussa rintasyöpägaalassa.

27-vuotias Layla Kayleigh on tullut erityisesti Britanniassa tunnetuksi Attack Of The Show! -ohjelman ja muualla maailmassa myös MTV-kanavan America’s Best Dance Crew -ohjelman juontajana. Hän on niittänyt jonkin verran menestystä myös mallina ja poseerannut esimerkiksi Maxim ja King -lehtien kansikuvissa. Lontoossa syntyneellä, mutta nykyisin Hollywoodissa asuvalla kaunottarella on juuret Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-Idässä. Maailman seksikkäimpien naisten listallakin noteerattu tähti debytoi näyttelijänä A Simple Promise -elokuvassa, joka sai ensi-iltansa vuonna 2008.