Madonna tylytti Lady Gagaa: ”Lady kuka?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on pysynyt jo useamman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan veli Christopher Ciccone kertoi taannoin ettei käsitä 52-vuotiaan siskonsa ihastusta itseään nuorempiin miehiin.

Kerroimme syyskuussa kuinka Madonna tyrmäsi suurimmaksi fanikseen tunnustautuneen Lady Gagan. Nyt Madonna on vieraillut Lontoossa järjestetyissä julkkisjuhlissa, jossa hän tylytti jälleen kollegaansa. Hänen saavuttuaan eräs fani vertasi kovaan ääneen Madonnaa ja Lady Gagaa. Popveteraanilla oli vastaus valmiina.

– Lady kuka? Madonna ihmetteli Perez Hiltonin mukaan.

Syyskuussa Madonnalta kysyttiin Venicen filmifestivaaleilla mielipidettä Lady Gagasta.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa Lady Gagan ihailusta minua kohtaan. En tiedä perustuuko ihailu johonkin syvällisempään vai pinnallisempaan, Madonna kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Lady Gaga on kehunut julkisuudessa useasti Madonnaa.

– Olen suurin ja rakastavin Madonna-fani, mitä on koskaan ollut. Arvostan häntä henkilökohtaisesti ja ammatillisesti, Gaga kertoi ihailustaan Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumi myynnillään. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.