Madonnan rutiköyhä veli asuu siltojen alla – miljonääri ei auta veljeään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Madonna on pysynyt jo useamman vuosikymmenen ajan maailman suosituimpien poptähtien kärkikaartissa. Laulajan elämästä onkin julkaistu lukuisia kirjoja ja dokumentteja. Tosin jotkut niistä eivät ole juurikaan mairittelevia.

Madonnan kerrottiin taannoin katkaisseen välinsä veljeensä Christopher Cicconeen, koska tämä julkaisi paljastuskirjan laulajan elämästä vuonna 2008. Veli yritti kirjassaan muun muuassa sabotoida kuuluisan siskonsa mainetta ja paljasti kirjassa Madonnan suhdesotkujen yksityiskohtia.

Nyt Metro-sivuston mukaan Madonnan toinen veli Anthony Ciccone väittää olevansa koditon. Anthony nimittäin väittää asuvansa Michiganissa sillan alla ja keräilevänsä tyhjiä pulloja elannokseen. Kaiken kukkaraksi veli kertoi ettei ökyrikas Madonna auta ahdingossa asustavaa sisarustaan.

– Olen vastannut tähän kysymykseen miljoona kertaa. Jos siskosi on ökymiljonääri, niin miksi olet kadulla-asuva koditon? Anthony kertoi Metro-sivuston mukaan.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single ja albumi myynnillään. Tähti tunnetaan myös intohimoisesta omistautumisestaan kabbala-uskonnolle. Vuonna 2008 Madonna erosi ohjaajamiehestään Guy Ritchiestä. Hän kertoi muun muuassa silloisen miehensä vihanneen hänen uskonsuuntaansa ja erimielisyyksien johtaneen parin eroon.