Nicole Coco Austinin takapuoli tweettasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Paparazzien sijaan hän julkaisee kuvansa pääasiassa itse.

Keväällä Coco ja Ice T uudistivat vihkivalansa, jolloin Coco esitteli takuulla vuoden paljastavimman hääpuvun, joka nimittäin paljasti hänen rintamuksensa. Nyt Coco on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan lähes paljaasta takapuolestaa, jonka neitokainen kertoo tweettaavan itsekseen.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.