Top Gear esitteli maailman ökyimmän matkailuauton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan ohjelma Top Gear esittelee usein lähetyksissään erikoisia kulkupelejä. Nyt vuorossa on ollut maailman todennäköisesti hulppein matkailuauto, joka muistuttaa etäisesti avaruusalusta pyöreine tuulilaseineen ja potkurimaisine tuulilasinpyyhkijöineen.

Itävaltalaisen Marchi Mobilen valmistama kolmen miljoonan arvoinen eleMMent Palazzo pitää sisällään useita eri osastoja, kuten valtavan kokoisen olohuoneen, mukavan ja tilavan matkustamon sekä tietenkin erillisen makuu- ja kylpyhuoneen.

Liikkeellä ollessaan auto on leveä kuin rekka tai linja-auto, mutta pysäköitäessä sen seinät leviävät useita metrejä sivuille. Ajoneuvon ohjaamo on aivan oma lukunsa. Erikoisuutena on aito puukäyttöinen takka.

Kuvat: Marchi Mobile