Yritti myydä tyttärensä neitsyyttä – 30 vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa on viime vuosina nähty lukuisia tapauksia, joissa nuoret opiskelijatytöt ovat hankkineet rahaa kyseenalaisella tavalla. He ovat nimittäin kaupanneet neitsyyttään eniten tarjoavalle. Monet ovat pitäneet moista kaupankäyntiä äärimmäisen kyseenalaisena.

Vastaava kaupankäynti oli äskettin myös amerikkalaisen perheenäidin mielessä, mutta 33-vuotiaaalla ei ollut enää omaa myytävää. Niinpä hän ryhtyi myymään 13-vuotiaan tyttärensä neitsyyttä eniten tarjoavalle. Suunnitelma meni kuitenkin kaikeksi onneksi mönkään, ja nyt äiti joutuu vastaamaan teoistaan oikeudessa.

Maanantaina alkaneessa oikeudenkäynnissä äiti sai asiasta syytteet, jotka voivat viedä hänet jopa 30 vuodeksi vankilaan. Alunperin syyttäjä vaati hänelle elinkautista, mutta sittemmin rankimmista syytteistä luovuttiin tunnustusta vastaan. Tuomio julkistetaan 5. joulukuuta. Nainen pyysi neitsyydestä 10.000 dollaria.