BB-Janican tankotanssikoulu alkoi Norjassa

Big Brother · Stara.fi

Suomalainen BB-Janica on viettänyt kuluvan viikon Tukholmassa, jossa norjalaiset kuvaavat Big Brother -ohjelmaansa. Neitokainen on viettänyt varsin eroottisväritteisen viikon, sillä hän on harrastanut seksiä jo lukuisia kertoja ihastuksensa kanssa.

Norjalaiset asukkaat ovat olleet erityisen innoissaan Janican strippaustaustasta, ja parhaillaan talossa onkin käynnissä kovasti suomalaisvieraan järjestämä tankotanssikoulutus. Isoveli hoiti talon olohuoneeseen tangon, ja Janica ohjeistaa kädestä pitäen talon muita naisia miten tangon ympärillä pyöritään. Talon miehet katselivat joka tapauksessa innoissaan neitokaisten puuhia. Lopulta myös he keippuivat tangon ympärillä ja olivat riisuvinaan yöpukujaan.

Juuri kun tilanne oli etenemässä mielenkiintoiseksi, keskeytti Isoveli tilanteen nimeämisten takia ja asukkaat joutuvat jatkamaan koulutusta myöhemmin. Samalla selvisi, että Suomessa parhaillaan vaihdossa oleva BB-Siv Anita on immuuni nimeämisille samoin kuin myös vieraana oleva Janica. Eilen Suomessa BB-Tanja vaati, että Janica pitää panna suoraan häätöäänestykseeen.