Staran perustaja Jocka Träskbäck on Vuoden Yrittäjä 2011

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran perustaja ja päätoimittaja Jocka Träskbäck on palkittu Vuoden Yrittäjä 2011 -tunnustuksella. Valinta julkistettiin viikonloppuna Tampereella järjestetyssä Pirkanmaan yrittäjien ja Tammelanpuiston yrittäjien gaalaillassa.

15-vuotiaana yrittäjänä aloittanut Jocka Träskbäck on ollut urallaan mukana useissa eri yhtiöissä. Hän perusti vuonna 2003 Stara-viihdelehden, jota kustantaa hänen perustamansa Stara Media Oy. Verkkojulkaisu Stara nousi verkossa julkaistavien suomalaisten viihdelehtien markkinajohtajaksi vuonna 2007 ja aiemmin tänä vuonna Stara nousi Suomen suurimmaksi itsenäiseksi verkkosivustoksi.

– Pidän Vuoden yrittäjä -nimitystä suuressa arvossa erityisesti siksi, että valinnan tekivät muut yrittäjät. On myös hienoa huomata, että nykyisin myös verkkomediaan keskittynyt yrittäjä noteerataan siinä missä konepajat ja kuljetusliikkeetkin. Kiitos Staran menestyksestä kuuluu upean tiimimme jokaiselle jäsenelle, Träskbäck kommentoi valintaansa Sveitsin Zurichista.

Viime viikolla Stara-verkkojulkaisu keräsi TNS Gallupin virallisen mittauksen mukaan 354.686 lukijaa ja syyskuussa 901.445 eri lukijaa. Suomen toiseksi suurin itsenäinen verkkosivusto Uusi Suomi keräsi viime viikolla 297.270 lukijaa ja esimerkiksi Aamulehti 322.280 lukijaa. Viihdelehtien sarjassa toisena oleva Seiska keräsi viime viikolla 263.222 lukijaa.