Julianne Hough esitteli muhkean kaula-aukkonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Taannoin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Viime kuussa Julianne Houghin puhelin hakkeroitiin ja nettiin päätyi tähden yksityisiä valokuvia. Nyt kaunotar on ottanut mallia Jennifer Anistonista ja poseerannut samanlaisessa mekossa, jossa on harvinaisen massiivinen kaula-aukko.

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.