Julkkiskaunottaret kilpailivat rintavaoillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Viime kuussa Kellyn rinnat paljastuivat yökerhokeikalla.

Samalla Rowland vahvisti, että hän on hankkinut silikonit rintamukseensa jo vuosia sitten ja totesi hankkineensa ne oman itsensä – ei miesten – takia. Nyt Kelly on esitellyt massiivista rintamustaan X Factor -ohjelman kuvauksissa. Hänen kanssaan kilpasille ryhtyi kisan uusi tuomari Tulisa Contostavlos. Katso kuvat tästä.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on parin viime vuoden aikana laulanut lähinnä muiden artistien dancekappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Taannoin hän julkaisi myös oman dancekappaleensa nimeltä Commander (lue arvostelu), joka on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.