Kirsten Dunst paljasti bikinikroppansa Vegasissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kirsten Dunst yllätti kolmisen vuotta sitten jopa läheisensä kirjauduttuaan yllättäen vieroitushoitoon alkoholi- ja huumeongelmiensa takia, sillä häntä pidettiin hyvien elämäntapojen vaalijana.

Bulgari-luksusmerkin mainoksissa taannoin alastomana poseerannut neitokainen sai äskettäin Saksan kansalaisuuden. Saksalaisen isän ja ruotsalaisen äidin tytär on nyt kuvattu nauttimassa aurinkolomasta Las Vegasissa. Kirsten oli sonnustautunut mustiin bikineihin ja vietti päivää yhdessä ystävien kanssa.

29-vuotias Dunst nähdään rohkeassa roolissa All Good Things -elokuvassa yhdessä Ryan Goslingin kanssa. Leffassa nähdään runsaasti rohkeita seksikohtauksia. Taannoin Kirsten kertoi haastattelussa kuinka hän sai nuorena tuntumaa prostituutioon. Hän pyysi nimittäin äitiään ajamaan autolla prostituoitujen ohi New Yorkin Meatpacking Districtin alueella.

– Muistan kuinka nuorempana ajelimme äitini kanssa ympäri New Yorkia, kun menimme koe-esiintymisiini. Pyysin tuolloin äitiäni ajamaan huorien ohi. Huorien. Minä kutsuin heitä jo silloin huoriksi. Meatpacking Districtillä oli eräs katu, jossa he odottivat rivissä. Se oli todellakin aikanaan osa vaarallisinta New Yorkia, Kirsten Dunst kertoi Vanity Fair -lehdelle.