BB-kaunotar sairastui anoreksiaan – muuttui luurangoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen realitytähti Nikki Grahame nousi pari vuotta sitten tähdeksi Britanniassa, mutta ei ole onnistunut viime aikoina niittämään kovinkaan suurta menestystä. Nyt Nikki on ilmoittanut sairastuneensa anoreksiaan.

Aikoinaan Big Brother -taloon Playboy-pupuasussa astellessaan Nikki oli erittäin hyvinvoivan näköinen. Nyt tilanne on kuitenkin aivan toinen. Neitokainen on kärsinyt syömishäiriöistä kahdeksanvuotiaasta saakka. Nyt hän on puolittanut normaalin kalorisaantinsa ja samalla muuttunut rajun laihtumisen johdosta kuin luurangoksi.

Pari vuotta sitten Nikki joutui erikoiseen auto-onnettomuuteen, josta hän selvisi kuitenkin varsin lievin vammoin. Nikki oli onnettomuushetkellä istumassa auton takapenkillä ilman turvavyötä. Auton kuljettaja teki yllättävän äkkijarrutuksen, jonka johdosta Nikki Grahame sinkoutui eteenpäin ja löi päänsä kovaa metalliputkeen.

28-vuotias Nikki Grahame tuli tunnetuksi vuonna 2006 ollessaan mukana Britannian Big Brother -kilpailun seitsemännellä tuotantokaudella. Sittemmin hän sai myös oman realityohjelmansa nimeltä Princess Nikki. Hän julkaisi vuonna 2008 anoreksiasta kertovan kirjan Dying to Be Thin.