Pippa Middleton yllätti rohkealla mekolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Pippa Middleton nousi hetkessä julkisuuden valokeilaan esiinnyttyään isosiskonsa Catherinen kuninkaallisissa häissä. Kurveja nuolevaan valkoiseen kaasonpukuun häissä sonnustautunut Pippa onkin sittemmin ollut jatkuvasti paparazzien piirittämä.

Nyt 28-vuotias Pippa Middleton yllätti rohkealla punaisella Temperley London –mekollaan Lontoossa, kun hän ja poikaystävä Alex Loudon suuntasivat juhlimaan villisti Plaza-hotellin yökerhoon. Klubilla järjestettiin tapahtuma, jonka tuotto ohjattiin hyväntekeväisyyteen. Katso kuvat Pippasta tästä.

Pippa Middleton tunnetaan aktiivisena urheilijana. Hänet kuvattiin huhtikuussa osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Radio- ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan taannoin maailman halutuimmaksi naistähdeksi, ja monet amerikkalaiset televisiokanavat ovat jo kosiskelleet Middletonia vieraaksi ohjelmiinsa. Kaunotar nähtiin äskettäin Suomen televisiossa, sillä Sub esitti tiistaina 27. syyskuuta dokumentin Hulluna Pippaan.