Valtava penisgraffiti löytyi yllättävästä paikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa jäi taannoin kiinni 35-vuotias perheenisä, joka oli sotkenut ”graffiteillaan” valtavia seinäpintoja Tampereella ja lähiympäristössä. Miestä odottavat nyt valtavat vahingonkorvaukset. Lehtikuvissa nähdyt töherrykset olivat kaukana taiteesta.

Kerroimme taannoin Espanjassa tehdystä harvinaisen tyylikkäästä penis-graffitista, mutta nyt vuorossa on samaan aihepiiriin liittyvä vähemmän innovatiivinen tempaus. Vandaalit ovat nimittäin töhertäneet valtavan kokoisen sukuelimen paikkaan, josta edes alueen omistaja ei välttämättä ole ollut tietoinen ennen kuin paikka kuvattiin ilmasta.

Kuva: KNS News

Maalarit ovat nimittäin päässeet maatalon suurelle laakealle katolle, jonne he ovat maalanneet yli kymmenmetrisen peniksen. Tapaus tuli julkisuuteen, kun KNS News julkaisi talosta ilmakuvan.