Vodkamerkki valjasti Jwoww,n rintavaon mainokseensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Taannoin saman formaatin perusteella käynnistettiin Britanniassa oma versionsa The Geordie Shore.

Nyt suositun realitysarjan tähtinäyttelijä Jenni Farley, eli Jwoww, on pestattu ruotsalaisen Svedka-vodkamerkin mainoskasvoksi. Ensimmäisten kuvien perusteella pääosassa näyttäisi kuitenkin olevan Jwoww’n rintavako, joka kiinnittänee oikeassa asussa nopeasti miehen kuin miehen huomion.

Jwoww sai taannoin Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan huhutaan parhaillaan loppuvan seuraavan tuotantokauden jälkeen, joten viimeistään silloin Jwoww pääsisi poseeraamaan miestenlehdessä. Realitysarjan viimeisellä kaudella ryhmää seurataan Italiassa ja Jerseyssä.