Denise Richards katuu silikonirintojen hankintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -ohjelmaansa televisioon. Hänet tunnetaan myös Miehen puolikkaat -tähti Charlie Sheenin entisenä vaimona.

Sekoilevan televisiotähden Sheenin entinen vaimo Richards paljasti taannoin Sheenin tuoneen kerran kaksi prostituoitua perheillalliselle. Nyt hän on ilmoittanut katuvansa silikonirintojen ottamista. Lukuisat julkkisnaiset ovat poistaneet silikoneja, ja Richards on samoilla linjoilla. Denise otti silikonit ollessaan vasta teini-iässä.

– Toivon, että minulla olisi ollut 19-vuotiaana enemmän itseluottamusta. Silloin en välttämättä olisi ottanut silikoneja. Tunnen itseni usein tekopyhäksi yrittäessäni selittää lapsilleni näkemyksiä kauneudesta ja minäkuvasta. Olen alalla, jossa ulkonäöllä ja painolla on merkitystä, Denise Richards kirjoitti iVillage-blogiinsa.

Richards vietti taannoin ansaittua lomaansa aurinkoisissa tunnelmissa, ja samalla hän pääsi esittelemään upeaa bikinivartaloaan ympärillä hääriville paparazzeille. Bikinikuvat olivat kuumimmat pitkiin aikoihin.

40-vuotiaalla Bond-tytöllä on Sheenin kanssa kaksi. Richards adoptoi taannoin lisäksi Eloise-tyttövauvan. Näyttelijäkaunotar kertoi yrittävänsä suojella lapsiaan, jotta he eivät näkisi isänsä julkisia sekoiluja päihteiden ja pornotähtien kanssa.

Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.