Jodie Marsh peitti muotonsa vain hädin tuskin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi tunnustautuneelta julkkisnaiselta tuntuvat kuitenkin juttuaiheet olevan jo lopussa.

Viime kuukausina otsikoista poissa pysynyt Marsh poseerasi taannoin Embassy-klubin julkkisjuhlissa paljastavassa uimapuvun ja painitrikoon välimuodossa. Tällä kertaa neitokainen on julkaissut itse oman bikinikuvansa, joka on ikuistettu pukuhuoneessa. Kuvassa Jodien muhkea rintamus on piilossa vain hädin tuskin.

32-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaaTotally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.