Jymy-yllätys baarissa: Johnny Depp heitti salakeikan rokkarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tähtinäyttelijä Johnny Depp aiheutti äskettäin närää vertaamalla valokuvaussessiota raiskaukseen. Möläytyksen aiheuttaman kohun jälkeen näyttelijäkomistus pyysi anteeksi raiskauskommenttiaan ja kertoi katuvansa sitä syvästi.

Erakkona omissa oloissaan normaalisti viihtyvä Johnny Depp on nyt yllättänyt nousemalla lavalle rockbändin keikalla Austinissa, Texasissa. Sikäläisellä Continental Clubilla oli esiintymässä ZZ Top -yhtyeen Billy Gibbons, kun tämä sai seurakseen myös Deppin. Näyttelijä otti haltuunsa keikan kitarasetin.

Yleisö oli luonnollisesti haltioissaan erikoisesta yllätysesiintyjästä, joka pysyi lavalla parin kappaleen pikavisiitin sijaan peräti puolentoista tunnin ajan. Aiemmin tänä vuonna Johnny Depp esiintyi Alice Cooperin kanssa Lontoossa.

Johnny Deppin seuraava roolityö nähdään elokuvassa The Rum Diary. Tuottajana ja käsikirjoittajankin työskentelevä Depp varjelee tarkasti yksityiselämäänsä. Tähti ei viihdy kovinkaan hyvin julkisuudessa työnsä ulkopuolella. Näyttelijä on seurustellut 13 vuoden ajan ranskalaiskaunotar Vanessa Paradisin kanssa. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 12-vuotias Lily-tyttö ja yhdeksänvuotias poika John. Depp on aiemmin deittaillut muun muuassa näyttelijä Winona Ryderin ja supermalli Kate Mossin kanssa.