Lucy Liu tarvitsee luotiliivejä Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charlien enkelit -hittisarjan elokuvaversiossa taannoin miljoonat miehet hurmannut aasialaistaustainen näyttelijäkaunotar Lucy Liu on sittemmin tehnyt ääniroolin esimerkiksi Kung Fu Panda -animaatioelokuvassa.

Nyt Lucy Liu on joutunut varautumaan pahimpaan tutustuessaam poliisin työhön Los Angelesin pahamaineisimmilla jengialueilla. Hän perehtyi aitoon toimintaan Southland-elokuvaansa varten ja joutui esimerkiksi pukemaan luotiliivit ylleen varmuuden vuoksi, TMZ kertoo. 

Varsinaiseen toimintaan Liu ei kuitenkaan osallistunut, vaan tyytyi istumaan partioauton kyydissä. Aiemmin myös Jake Gyllenhaal tutustui End of War -elokuvan poliisirooliinsa samalla tavalla. Gyllenhaal joutui kuitenkin tuolloin myös keskelle aitoa tulitaistelua.