Paul Stanley ongelmissa – 40 vuoden ura vei äänen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin hard rock -yhtyeisiin lukeutuvan KISS-yhtyeen Paul Stanley on levyttänyt bändin kanssa jo lähes 40 vuotta. Hän on yhtyeen toinen keulahahmo Gene Simmonsin kanssa. Rokkari on myös säveltänyt ja sanoittanut suurimman osan legendaarisen yhtyeen kappaleista.

Nyt 59-vuotiaan Stanleyn uutisoitiin joutuneen leikkaukseen ääniongelmiensa takia. KISS-tähden äänihuulten kerrottiin nimittäin vaurioituneen 40 vuoden rock-uran seurauksena. Lääkäreiden mukaan tähti toipuu leikkauksesta täysin ja hänen äänensä palautuu normaaliksi.

– Halusin korjata muutamat ongelmani, jotka ovat tulleet 40 vuoden rokkaamisen seurauksena, Stanley kertoi CNN-sivuston mukaan.

Stanley on aiemminkin joutunut leikkauspöydälle. Tähden lonkat on nimittäin leikattu jo kahteen otteeseen. Rokkarin on myös väitetty muokanneen kasvojaan plastiikkakirurgialla. Hänen on väitetty muun muuassa tehneen nenäleikkauksen ja kasvojenkohotuksen.

Paul Stanley, oikealta nimeltään Stanley Harvey Eisen, on neljän lapsen isä. Tähti sai esikoisensa Evan-pojan ensimmäisen vaimonsa Pamela Bowenin kanssa vuonna 1994. Vuonna 2005 rokkari avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä Erin Suttonin kanssa. Heillä on kolme yhteistä lasta, viisivuotias poika Colin ja kaksi tytärtä Sarah Brianna ja Emily Grace.