60- ja 70-luvun discolegendat palaavat Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle keväällä avatussa ravintola Hullu Porossa palataan vuosikymmenien takaisiin aidon discon tunnelmiin, kun 5. marraskuuta järjestettävä Tammerockin Retrodisco tuo levysoittimien taakse 70-luvun tunnetut DJ-tähdet ja musiikit.

Retrodiskossa kuullaan läpileikkaus 60- ja 70-lukujen rytmeihin, tyylilajeina on ainakin rokki, soul, twist, punk, jytä ja purkkapop. Mukana svengaa tamperelainen The Valiants -yhtye, joka esittää livenä aikakauden klassisia rock-covereita sekä Pirkanmaan alueella kuuluva aikuisten musiikkikanava Radio 988 ja Pentti Teräväinen.

Levyjä pyörittämässä ovat muun muassa näissä aikanaan esiintyneet DJ Rokket, DJ Pena ja DJ Ufo. Lauteilla vierailee myös muita DJ-nimiä, mm. Jusu, Jojo, Sepi, Kari, Ilkka, Jampe.K ja Topi.