Mitä Megan Foxin kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikäs näyttelijätär Megan Fox kertoi äskettäin poistattavansa povipommi Marilyn Monroeta esittävän tatuointinsa käsivarrestaan. Foxin mielestä traagisesti menehtyneen naisnäyttelijän kuva nimittäin luo hänelle negatiivista energiaa.

Viime aikoina 25-vuotias Megan Fox on kuvattu usein aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin bongattu paparazzikuviin, mutta Meganin kasvot ovat kiinnittäneet erityisesti huomiota. Tähden huulet muistuttavat nimittäin Martina Aitolehden vastaavia. Kaikkea muuta kuin luonnollisen näköiset huulet aiheuttavatkin nyt ihmetystä ja ne ovat mahdollisesti saaneet aivan liikaa Botoxia sisäänsä.

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, sillä ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati näyttelijättärelle potkuja Transformers-elokuvasta. Tähden väitettiin riitaantuneen elokuvan ohjaajan Michael Bayn kanssa. Foxin kerrottiin muun muuassa haukkuneen suosittua ohjaajaa Hitleriksi. Kaunotar väitti kuitenkin potkujensa jälkeen jättäytyneensä itse elokuvasta muiden työtarjouksiensa takia.