RAP SM 2011 kilpailijat selvillä – mukana tuttu tähti salanimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2011 RAP SM Freestyle Battle -kilpailut järjestetään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Nosturissa. Nyt kilpailijat on julkistettu. Heidän joukossaan on esimerkiksi muutaman vuoden takainen Suomen mestari sekä tunnettu rap-artisisti salanimellään.

Kilpailuiden välissä lavan haltuun ottaa yhdysvaltalainen Elzhi, joka on tunnettu Slum Village -yhtyeestä, mutta soolourallaan hän on saanut uutta nostetta julkaistuaan Elmatic-albumin, joka on tribuutti Nasin Illmatic-albumille. Nosturissa Elzhi esiintyy yhdessä live-bändin kanssa.

Nosturin tapahtumassa tuomareina ovat Altis, Staffro ja Jontti ja juontajana Jussi Ridanpää. Tuomareista Altis on kaksinkertainen RAP SM -voittaja vuosilta 2008 ja 2010, Staffro on tuottaja-DJ Recluse Crew ja Kollabo Brothers -yhtyeistä ja Jontti on tuttu rap-duosta Shakan kanssa.

RAP SM 2011 -kilpailijat ovat:

Aatami (Lahti)DaReKoo (Hyvinkää)Eemeli (Hyvinkää)Hide (Vantaa)Hnd (Pyhäjoki)Hustlaaja-H (Helsinki)Ironine (Tampere)JiiVee A.K.A Misarmu (Helsinki)Kajo (Kaarina)Kaksinen (Turku)Krister (Forssa)MKH90 (Kruunupyy)Moge (Turku)Numeromies (Helsinki)P.A.Engblom (Kerava)Reiska57 (Jyväskylä)Rudeboy Keijo Usum (Espoo)Rämä (Porvoo)Sampsoni (Joensuu)Santeri (Helsinki)Serwinaattori (Järvenpää)Sick-Z (Piikkiö)S-Molli (Turku)Toni (Espoo)Vaimee (Äänekoski)Valtti (Vantaa)Werdan (Turku)Yalo2mieli (Espoo)Young Spray (Helsinki)