RAP SM 2011 kilpailijat selvillä – mukana tuttu tähti salanimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2011 RAP SM Freestyle Battle -kilpailut järjestetään perjantaina 4. marraskuuta Helsingin Nosturissa. Nyt kilpailijat on julkistettu. Heidän joukossaan on esimerkiksi muutaman vuoden takainen Suomen mestari sekä tunnettu rap-artisisti salanimellään.

Kilpailuiden välissä lavan haltuun ottaa yhdysvaltalainen Elzhi, joka on tunnettu Slum Village -yhtyeestä, mutta soolourallaan hän on saanut uutta nostetta julkaistuaan Elmatic-albumin, joka on tribuutti Nasin Illmatic-albumille. Nosturissa Elzhi esiintyy yhdessä live-bändin kanssa.

Nosturin tapahtumassa tuomareina ovat Altis, Staffro ja Jontti ja juontajana Jussi Ridanpää. Tuomareista Altis on kaksinkertainen RAP SM -voittaja vuosilta 2008 ja 2010, Staffro on tuottaja-DJ Recluse Crew ja Kollabo Brothers -yhtyeistä ja Jontti on tuttu rap-duosta Shakan kanssa.

RAP SM 2011 -kilpailijat ovat:

Aatami (Lahti)

DaReKoo (Hyvinkää)

Eemeli (Hyvinkää)

Hide (Vantaa)

Hnd (Pyhäjoki)

Hustlaaja-H (Helsinki)

Ironine (Tampere)

JiiVee A.K.A Misarmu (Helsinki)

Kajo (Kaarina)

Kaksinen (Turku)

Krister (Forssa)

MKH90 (Kruunupyy)

Moge (Turku)

Numeromies (Helsinki)

P.A.Engblom (Kerava)

Reiska57 (Jyväskylä)

Rudeboy Keijo Usum (Espoo)

Rämä (Porvoo)

Sampsoni (Joensuu)

Santeri (Helsinki)

Serwinaattori (Järvenpää)

Sick-Z (Piikkiö)

S-Molli (Turku)

Toni (Espoo)

Vaimee (Äänekoski)

Valtti (Vantaa)

Werdan (Turku)

Yalo2mieli (Espoo)

Young Spray (Helsinki)