Toimittaja löi Boy Georgelta hatun päästä punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla menestystä Culture Club -yhtyeensä riveissä niittänyt discopoppari Boy George valittiin äskettäin mukaan Britannian seuraavaan julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Sitten tuli kuitenkin mutka matkaan, sillä hän kärsi edelleen ehdollista vankeustuomiotaan, eikä viranomaiset antaneet lupaa osallistua.

Nyt Boy George, oikealta nimeltään George O’Dowd, on raivostutti erään toimittajan toiminnasta. Artisti oli torstaina Rooman elokuvafestivaaleilla The Lady -elokuvan ensi-illassa, kun punaisella matolla tähtiä haastatellut toimittaja löi Boy Georgelta hatun päästä.

Kyseinen italialainen toimittaja tekee ohjelmassaan pilaa tähdistä, mutta tällä kertaa pilailun hauskuus ei mennyt ainakaan pilan kohteen jakeluun.

Nykyisin pääasiassa DJ-keikkoja klubeilla tekevä entinen supertähti sai huhtikuussa 2007 tekemästään miesprostituoidun pahoinpitelystä 15 kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Sittemmin hän pääsi kuitenkin ehdonalaiseen, jota kärsii edelleen.