Jennifer Love Hewittin rintamus peittyi vain vaivoin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoinna otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Nyt 32-vuotiaan näyttelijättären kurvit käänsivät katseita Hollywoodissa. Solakka kaunotar oli nimittäin upea ilmestys sinisessä ihoa myötäilevässä mekossa. Kaula-aukko ei jättänyt jälleen kerran mitään arvailujen varaan, sillä Love-Hewittin rintamus oli tuttuun tapaan vain hädin tuskin peitettynä.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.