Fani hyökkäsi poptähden kimppuun – sai nyrkistä esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Keri Hilson teki pari vuotta sitten kovaa nousua musiikkimaailman kärkeen, mutta sittemmin hän katosi julkisuuden valokeilasta. Nyt neitokainen on jälleen otsikoissa keikallaan sattuneen välikohtauksen takia.

Keri Hilson oli äskettäin esiintymässä Pariisissa, kun lavalle nousi yllättäen liian innokas fani. Fani onnistui pääsemään ensimmäisten järjestysmiesten ohi ja ehti jo tarttua poptähteen, kun laulajan turvamies keskeytti lähestymisyritykset kertalaakista juuri kun fani yritti suudella Keriä. 

Mies oli kuitenkin tarttunut Hilsoniin niin hanakasti, että laulaja kaatui miehen mukana maahan. Fani sai lopulta nyrkistä kasvoihinsa ja sen jälkeen hänet raahattiin lavan taakse bändin rumpalin avustuksella, Global Grind uutisoi.

29-vuotias Keri Hilson aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita monille supertähdille, kuten Britney Spearsille ja Ludacrisille. Sittemmin hän vieraili laulajana Timbalandin The Way I Are -hitillä. Hänen esikoisalbuminsa In A Perfect World julkaistiin vuoden 2009 alkupuolella, jolloin levyltä julkaistiin kolme hittikappaletta. Suomessa hän on kuitenkin vielä suhteellisen tuntematon tähti.