Poliiseille potkut Paris Hiltonin suojelemisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin lukeutuva Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Samalla hän on joutunut valloittamaan kokonaan uusia maita. Nyt Hiltonin vierailu Puolaan on päättynyt skandaaliin.

Paris vieraili Puolan reissullaan myös ostoskeskuksessa Katowicen kaupungissa. Hän näyttäytyi paikalla kolmen raamikkaan turvamiehen kanssa. Pian selvisi, että miehet olivat todellisuudessa paikallisia terrorismin vastaisen yksikön poliiseja, joiden tulisi varjella henkilöllisyyttään. Tieto kuutamokeikasta kantautui lopulta myös poliisijohdon korviin.

Poliiseilla ei ollut lupaa tehdä omia bisneksiä, joten turvamiehinä esiintyminen oli raskas rike. Sen seurauksena poliisit saavat potkut virastaan. Poliisijohto antoi kolmikolle viikon aikaa jättää oma erohakemuksensa, tai muussa tapauksessa heidät erotetaan.