Poliisi pidätti LEGO-miehen – erikoinen tapahtumasarja jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Siesta Key Villagessa, Floridassa, ajautui rantaan kolmemetrinen lasikuituinen LEGO-ukko. Aiemmin samanlaisia teoksia on ajautunut rantaan esimerkiksi Hollannissa ja Britanniassa.

Nyt floridalaisen pikkukaupungin johto ja poliisi ovat ajautuneet tukkanuottasille, koska poliisit ottivat LEGO-miehen haltuunsa ja ”pidättivät” sen. 45-kiloa painava muovimies haluttaisiin kaupungin maskotiksi ja nähtävyydeksi, mutta viranomaiset eivät siihen ole suostuneet.

Poliisin mukaan heidän tulee säilyttää löytötavaraksi luokiteltavaa teosta kolmen kuukauden ajan, The Sarasota Herald-Tribune -lehti uutisoi. Tuona aikana poliisi tutkii kuka teoksen omistaa.

Kuvat: YouTube, Jeff Hindman