Uusi BB-asukas onkin jo vanha tuttu – Annika ja Suvi mokasivat

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -asukkaat ovat nyt saaneet uuden asuinkumppanin, kun taloon asteli uusi asukas. Hieman ennen sitä asukkaat saivat seis-komennon, joten kukaan ei saanut liikkua. Komento ei kuitenkaan pitänyt.

Asukkaan astellessa sisään BB-Annika ryhtyi ensin kikattamaan ja sen jälkeen nauramaan. Hänen esimerkkiään seuraten BB-Suvi ei kyennyt enää hillitsemään itseään lainkaan, sillä hän ryhtyi liikkumaan ja nauramaan. Pian asukkaat saivat luvan liikkua.

– Ei saatana mä niin mokasin ton. Mä mokasin. Mähän oon niin häätöäänestyksessä, BB-Suvi huusi saatuaan liikkua.

Samalla selvisi, että tulokas oli talossa jo kertaalleen käynyt BB-Netta. Aiemmin ohjelman verkkosivuilla vihjattiin, että asukkaiden leuat tulisivat loksahtamaan tulokkaan astellessa sisään. Niin tapahtuikin, mutta Veera ja Ben äimistyivät eri tavalla kuin muut. He nimittäin asuivat talossa Netan kanssa jo aiemmin tällä tuotantokaudella neljän päivän ajan.