Britneyn vatsamakkarat paljastuivat armotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears sai muutama vuosi sitten näyttävän hermoromahduksen. Tähtiartisti muistetaankin musiikkiuransa ohella myös tempauksistaan. Spears ajoi esimerkiksi päänsä kaljuksi raivopäissään ja hyökkäsi paparazzin kimppuun sateenvarjolla.

Sittemmin neitokainen on toipunut hyvin romahduksestaan, mutta nyt hänen fyysistä kuntoaan on päivitelty maailman viihdelehdissä. Poptähti on nimittäin esiintynyt viime viikkoina kunnossa, joka ei välttämättä sovi Hollywoodin langanlaihaan kauneusihasteeseen. Tuoreita kuvia onkin ihmetelty kovasti.

Staran valokuvaaja Jussi Eerola ikuisti Britney Spearsin vatsoineen taannoisessa Helsingin konsertissa. Katso keikkakuvat tästä.

29-vuotiaan Britney Spearsin tuorein albumi Femme Fatale nousi taannoin ykköseksi Billboard 200 -listalla. Tähti julkaisi äskettäin albumiltaan neljännen singlensä Criminalin. Popparin uusimman singlen musiikkivideo on herättänyt kohua, sillä Spears nähdään videolla muun muuassa ilman rihman kiertämää. Laulajan tosielämän poikaystävä Jason Trawick esiintyy musiikkivideolla Spearsin rakastajana. Poppari muun muuassa viettää kosten suihkusession poikaystävänsä kanssa musiikkivideolla.