Jaime Winstonin mekko korosti muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin naistähdet pyrkivät yhä useammin saamaan medianäkyvyyttä rohkeilla asuillaan. Rintojen paljastaminen on usein nopea tie viihdelehtien otsikoihin, mutta aika ajoin nähdään myös todellisia rimanalituksia.

Nyt sellaisen on tehnyt vielä vähän tunnettu näyttelijätär Jaime Winston, joka asu ei jättänyt juuri arvailun varaa laulaja Elton Johnin isännöimissä Grey Goose Winter Ball -julkkisjuhlissa. Neitokaisen läpinäkyvä asu paljasti nimittäin naistähden rinnat kaikille halukkaille. Katso kuvat tästä.

26-vuotiaan Jaime Winstonin asu näytti siltä, että sen alle olisi ehdottomasti kuulunut pukea joko toppi tai ainakin rintaliivit. Vaikutuksen korottamiseksi hän oli peittänyt käsivartensa, mutta ei juuri muuta. Englantilainen Winston on urallaan näytellyt esimerkiksi elokuvassa Kidulthood ja televisiosarjassa Dead Set.