Twilight-leffan tähti Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyselokuvasaagan näyttelijätär Julia Jones saapuu 17. marraskuuta elokuvan Suomen ensi-iltaan. Julia Jones esittää elokuvassa Leah Clearwateria, joka on ainoa naispuolinen jäsen susien klaanissa. Hän oli samassa roolissa myös sarjan edellisessä Twilight – Epäilys -elokuvassa.

Nordisk Film järjestää Twilight – Aamunkoi, osa 1 Fan Event -tapahtuman, joka sisältää elokuvan ennakkonäytöksen torstaina 17. marraskuuta Finnkinon Tennispalatsissa Helsingissä. Elokuvan virallinen ensi-ilta on 18. marraskuuta.

Twilight – Aamunkoi, osa 1 perustuu Stephenie Meyerin bestsellerkirjaan. Käännösoikeudet neljään Twilight-romaaniin on myyty lähes 50 maahan, ja kirjoja on myyty 116 miljoonaa ympäri maailmaa. Kolme aiempaa Twilight-elokuvaa ovat saaneet Suomessa yli 550.000 katsojaa.