Lindsay Lohan sai uudet hampaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka uutta vankilatuomiota parhaillaan odottava poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan ikuistettiin järkyttäviin kuviin, joissa hänen purukalustonsa näytti syöpyneen pois kovien huumeiden takia.

Nyt Lindsay Lohan on kuitenkin osoittanut hankkineensa itselleen uudet hampaat, sillä WhoSay-mikroblogissa julkaisemassaan valokuvassa hänen hymynsä on jälleen valkoinen ja hampaatkin normaalin kokoiset.

Kuva: WhoSay

Kuvatekstissä Lohan kiittää tohtori Dorfmania hienosta lopputuloksesta. Sama hammaslääkäri on hoitanut aiemmin monien muidenkin julkkisten hampaita. Viime päivät Lindsay Lohan on työskennellyt ruumishuoneella, jonne tuomari määräsi hänet töihin keskiviikkoon saakka, jolloin selviää joutuuko Lohan jälleen kerran vankilaan ehdonalaisen määräysen rikkomisesta.