Näyttelijät hengenvaarassa – hissi putosi pilvenpiirtäjässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa järjestetyt julkkisjuhlat olivat mennä pahemman kerran pieleen, kun joukko juhlimassa olleita tähtiä joutui hengenvaarallisen onnettomuuteen. Pilvenpiirtäjän hissi meni nimittäin epäkuntoon ja putosi peräti kahdeksan kerroksen matkan ennen pysähtymistä.

Hississä olivat turmahetkellä suomalaisilekin tutun Good Wife -sarjan tähti Josh Charles sekä näyttelijät Guy Burnett, Rosie Fellner, Seth Herzog, Alessandro Nivola ja tuottaja David M. Rosenthal. Viime torstaina New Yorkin Gramercy Park -hotellissa järjestetyissä bileissä juhlittiin Janie Jones -elokuvan ensi-iltaa.

Joukkio oli poistumassa kattoterassilta, kun hissi lähti lähes vapaaseen pudotukseen. Kaikeksi onneksi hissi lopulta pysähtyi, ja mukana olleet saivat korkeintaan henkisiä vammoja. Yksi matkustajista oli kuitenkin jäädä hissin väliin, kun hissi irtosi hänen astuessaan juuri sisään, New York Magazine uutisoi. Hotelli vahvisti tiedot lehdelle.