Seksilelua kommentoineelle lentokentän turvatarkastajalle potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentokenttien tullitarkastuksissa tutkitaan päivittäin valtava määrä laukkuja, mutta näistä tutkimuksista jää harvemmin havaittavia jälkiä. Kerroimme viime viikolla kuinka Yhdysvalloissa tullimiehet jättivät epäasiallisen viestin laukkuun, josta löytyi seksilelu.

Tullimiehet olivat jättäneet julkkisbloggari Jill Filipovicille viestin, jossa luki käsinkirjoitettuna ”Get Your Freak On Girl.” Ronski viesti viittasi matkalaukusta löytyneeseen hieromasauvaan, eli dildoon. Tapaus sai suurta huomiota ympäri maailmaa, kun bloggari kirjoitti asiasta ja kertoi, että kyseessä oli törkeä yksityisyyden suojan loukkaaminen.

Nyt asiasta on saatu lisätietoja, joiden mukaan viestin kirjoittanut tullimies on paikallistettu ja häntä odottaa kohun vuoksi irtisanominen. Turvatarkastuksia hoitava TSA on ilmoittanut erottavansa tarkastajan palveluksestaan. Samalla virasto vahvisti, että viestin kirjoittaminen oli luvatonta.

Kuva: Jill Filipovic

TSA joutui kuitenkin samalla outoon asemaan, sillä viime aikoina sen turvatarkastajat ovat olleet lukuisia kertoja otsikoissa epäsopivan käytöksen takia. He ovat esimerkiksi kosketelleet epäsopivalla tavalla jopa lapsia ja vanhuksia. Äskettäin myös entinen Miss USA kertoi turvatarkastajan koskettaneen hänen vaginaansa neljä kertaa yhden tarkastuksen aikana. Järkyttynyt missi epäili tarkastajan saaneen koskettelusta seksuaalista tyydytystä. TSA ei kuitenkaan ryhtynyt toimenpiteisiin asiassa.