Kelly Clarkson kiistää lesboväitteet – tässä outo syy epäilyihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän tauon jälkeen listoille takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Tähti onkin sittemmin myynyt maailmanlaajuisesti yli 23 miljoonaa albumia. Parhaillaan hän markkinoi aktiivisesti viidettä Stronger-albumiaan.

Clarksonin rakkauselämää on spekuloitu viihdelehdissä jo vuosien ajan, sillä tähden on väitetty muun muuassa olevan lesbo. Nyt laulaja on jälleen kiistänyt sitkeät lesbohuhut ollessaan suositun The VIew -ohjelman haastattelussa.

– Olen pikkukaupungista, jossa kaikki ovat naimisissa ja heillä on lapsia tai he ovat saamassa lapsia. Siksi on aika vaikeaa mennä sinne, kun ihmiset olettavat minun olevan homoseksuaali siksi että en ole naimisissa. He kysyvät minulta asiasta ja kerron, että ei sen aina käy niin helposti, Kelly Clarkson kertoi The View -ohjelmassa.

Taannoin 29-vuotias poppari paljasti, ettei hän ole koskaan ollut rakastunut. Clarkson kertoi, ettei hänellä ole juurikaan aikaa tapailla miehiä. Hän kertoi kuitenkin uskovansa vielä ”sen oikean” löytymiseen.

– En ole koskaan kokenut tiettyjä asioita. Ehkä minussa on sellainen suljettu puoli ja en ole löytänyt vielä ketään, kelle avautua, Clarkson kertoi rakkauselämästään Usa Today -sivuston mukaan.