Näin pahaa jälkeä nenäleikkaukset voivat tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisat viihdemaailman tähdet pelkäävät ikääntymistä ja turvautuvatkin usein sen takia plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin. Joidenkin julkkisten riippuvuutta kauneusleikkauksiin onkin saatu todistaa mediassa kammottavien valokuvien merkeissä.

Nyt Socialite Life -sivusto on julkaissut kuvasarjan julkimoiden karmeimmista pieleen menneistä nenäleikkauksista. Kuvissa nähdään muun muuassa naisräppäri Lil Kim, jonka tuulenhalkaisija on muokattu luonnottoman näköiseksi.

Myös Michel Jacksonin sisko La Toya Jackson valittiin kuvasarjaan epäonnistuneen nenäleikkauksensa takia. Hirveimmän nenän titteli tulee kuitenkin antaa näyttelijätär Liza Minellin ex-miehelle. David Gestin nenä näyttää nimittäin pahasti rusentuneelta ja muovatulta.

Hollywoodissa turvaudutaan myös oikeustoimiin taistelussa ikääntymistä vastaan. Äskettäin eräs nimettömäksi jäävä näyttelijätär vaati IMDb-sivustolta miljoona dollaria korvausta. Arvostettu sivusto nimittäin ilmoitti näyttelijättären oikean iän internetissä. Naisnäyttelijä pelkäsi, että hänen paljastettu ikänsä vähentää hänen roolitarjouksia.