Seksikkäät naispoliisit kääntävät katseet – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

1970-luvulla maailman suosituimpien televisiosarjojen joukkoon lukeutui myös Charlien enkelit, jossa kuvankauniit neitokaiset ottivat roistoja kiinni. Nyt Indonesiassa on palkattu kolme poikkeuksellisen näyttävää naispoliisia. Heidän tehtävänsä on nostaa poliisien mainetta kansalaisten silmissä.

Kolmikko näyttää olevan kuin suoraan muotinäytöksen catwalkilta. Heitä ei kuitenkaan saada ihailla katukuvassa tai esimerkiksi ratsioissa, sillä kaunottaret Eny Regama, Avvy Olivia Atam ja Eka Yulianti esiintyvät jatkossa televisiossa lukemassa esimerkiksi liikenneraportteja, Christian Science Monitor uutisoi.

Kuva: Christian Science Monitor

Aamuisin kolmikon edesottamuksia televisioruuduissa seuraa noin kymmenen miljoonaa katsojaa. Viranomaiset ovat vakuuttaneet lehdelle, että kolmikko on käynyt normaalin poliisikoulutuksen. Viime aikoina Indonesian poliisin maine on ryvettynyt korruptioskandaaleissa.